Κωδικός πρόσβασης
Συνδέσου στο προφίλ σου στο delivery.gr, βάζοντας εδώ τον προσωπικό σου κωδικό πρόσβασης.
Έτοιμο!
Ξέχασα τον κωδικό μου
Θέλω να συνδεθώ με τηλέφωνο
Επαναφορά κωδικού πρόσβασης
Πρόσθεσε το email σου εδώ ώστε να σου στείλουμε έναν σύνδεσμο για την επαναφορά του κωδικού σου.
Αποστολή
Διάλεξε ή πρόσθεσε τη διεύθυνσή σου
Προσθήκη διεύθυνσης
Διεύθυνση παράδοσης
Διευθύνσεις
Πρόσθεσε διεύθυνση
Προσθήκη διεύθυνσης
Πού θα φέρουμε την παραγγελία σου;
Πρόσθεσε την διεύθυνσή σου εδώ.
Πού βρίσκεσαι;
Vegetarian
Υγιεινή διατροφή που δεν της λείπει τίποτα από γεύση!
Διάλεξε κατάστημα!
Νέα
καταστήματα μόλις μπήκαν στη λίστα μας!
Πλούσια, νόστιμη υγιεινή, χωρίς ίχνος κρέατος. Η vegetarian κουζίνα προσφέρει γεύσεις οι οποίες δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τις άλλες.

Η χορτοφαγία δεν είναι σύγχρονη διατροφική επιλογή.Αρκεί να αναλογιστεί κανείς ότι από τους πρώτους διάσημους χορτοφάγους θεωρείται ο αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος και μαθηματικός Πυθαγόρας, ο οποίος είχε απορρίψει την κρεατοφαγία.

Όλο και περισσότεροι πλέον έχουν αποφασίσει να βγάλουν από τη διατροφή τους το κρέας και το μενού σε χορτοφαγικές επιλογές διαρκώς μεγαλώνει.

Η φαντασία προχωρά σε συνδυασμούς που πυροδοτούν ευχάριστα και ανατρεπτικά τη γεύση, την ώρα που προσφέρεις στον οργανισμό σου πολλά οφέλη. Όταν η χορτοφαγική διατροφή ακολουθείται με τον σωστό τρόπο, λαμβάνεις όλα εκείνα τα στοιχεία που χρειάζεσαι.

Τα φρούτα και τα λαχανικά βοηθούν πολύ στη μείωση βάρους και στη διατήρησή του, προασπίζουν την υγεία, ενώ οι βιταμίνες που έχουν χαρίζουν πιο λαμπερό δέρμα.

Η χορτοφαγική διατροφή έχει διάφορες κατηγορίες. Τη vegan που είναι η πιο αυστηρή, καθώς δεν περιλαμβάνει ζωικά παράγωγα. Τη lacto vegetarian, η οποία περικλείει την κατανάλωση γαλακτοκομικών προϊόντων. Την ovo vegetarian, που επιτρέπει την κατανάλωση αυγών και τη lacto ovo vegetarian, που εντάσσει αυγά και γαλακτοκομικά.

Ο pollotarian είναι ο semi vegetarian τύπος, ο οποίος καταναλώνει πουλερικά άλλα όχι κόκκινο κρέας, ενώ ο pescatarian τρώει ψάρια.

Μουσακάς με λαχανικά, πίτσα, πεϊνιρλί, πίτες, πατάτες, ζυμαρικά, μαγειρεύονται με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους και η νοστιμιά τους είναι δεδομένη. Λίγη φαντασία και τόλμη χρειάζεται.

Εξάλλου, μόνο η κατηγορία των λαδερών εξασφαλίζει πολλά φαγητά που ξέρουμε από παιδιά, με δυνατότητες για νέες γεύσεις, μέσα από διάφορες προσμίξεις υλικών.

Εσύ τι λες να φας σήμερα; Το delivery.gr είναι εδώ για σένα. Δεν έχει παρά να κάνεις το εξής απλό. Βάλε τη διεύθυνσή σου, πάτα το «Διάλεξε κατάστημα» και το φαγητό που θέλεις έφτασε! Και να θυμάσαι! Με κάθε παραγγελία μαζεύεις πόντους και σίγουρα θα βγεις κερδισμένος.
Απολαύστε υπεύθυνα

Προϊόντα με αλκοόλ στο καλάθι σου; Η αγορά αυτή γίνεται με δική σου ευθύνη.

Εντάξει λοιπόν!
Απόλαυσε υπεύθυνα

Είσαι 18 χρόνων και άνω;
Η παρούσα κατηγορία αφορά σημείο προβολής και πώλησης καπνικών προϊόντων. Με την αποδοχή σου δηλώνεις υπεύθυνα ότι είσαι άνω των 18 χρονών.

Εντάξει λοιπόν!
Δεν είμαι.