Κωδικός πρόσβασης
Συνδέσου στο προφίλ σου στο delivery.gr, βάζοντας εδώ τον προσωπικό σου κωδικό πρόσβασης.
Έτοιμο!
Ξέχασα τον κωδικό μου
Θέλω να συνδεθώ με τηλέφωνο
Επαναφορά κωδικού πρόσβασης
Πρόσθεσε το email σου εδώ ώστε να σου στείλουμε έναν σύνδεσμο για την επαναφορά του κωδικού σου.
Αποστολή
Διάλεξε ή πρόσθεσε τη διεύθυνσή σου
Προσθήκη διεύθυνσης
Διεύθυνση παράδοσης
Διευθύνσεις
Πρόσθεσε διεύθυνση
Προσθήκη διεύθυνσης
Πού θα φέρουμε την παραγγελία σου;
Πρόσθεσε την διεύθυνσή σου εδώ.
Πού βρίσκεσαι;
Θαλασσινά
Οι θησαυροί της θάλασσας στο τραπέζι σου
Διάλεξε κατάστημα!
Νέα
καταστήματα μόλις μπήκαν στη λίστα μας!
Ψητές γαρίδες, καλαμαράκια, μία χταπόδι ψητό και ένα καραφάκι τσίπουρο. Τα θαλασσινά είναι μια ξεχωριστή κατηγορία της γαστρονομίας . Θαλασσινοί μεζέδες που τους απολαμβάνεις, στο τηγάνι, στη σχάρα, στο φούρνο και μια ποικιλία γεύσεων που δεν θα σου επιτρέψει ποτέ να πεις, βαρέθηκα τα ίδια και τα ίδια. Κατά προτίμηση τα απολαμβάνεις καλύτερα δίπλα στη θάλασσα, αλλά κι αν αυτό δεν συμβαίνει πάντα, δεν χάνουν τίποτα από τη νοστιμιά τους.

Σε μεσημεριανή, σε βραδινή, χειμώνα, άνοιξη, καλοκαίρι, σε περίοδο νηστείας ή όχι, το ψαράκι και όλα τα θαλασσινά είναι σκέτη απόλαυση.

Μύδια, γαύρος, αθερίνα, καραβίδες, σουπιές συμπληρώνουν τον μακρύ κατάλογο των εδεσμάτων και αν υπολογίσεις και τους πολλούς τρόπους με τους οποίους μπορούν να μαγειρευτούν και τις αμέτρητες συνταγές που υπάρχουν, τότε καταλαβαίνεις πως μιλάμε για ένα πεδίο που δεν το εξαντλείς έτσι εύκολα.

Τα ψάρια αποτελούν απαραίτητο μέρος μιας ισορροπημένης διατροφής. Έχουν πολύτιμα στοιχεία και μέταλλα και ενισχύουν τον οργανισμό, ενώ οι θερμίδες τους είναι χαμηλές.

Για παράδειγμα τα δημοφιλή καλαμαράκια περιέχουν μεταξύ άλλων, πρωτεΐνη, φώσφορο, βιταμίνη Β-12 και ψευδάργυρο. Το χταπόδι αποτελεί μια καλή πηγή σιδήρου, έχει ασβέστιο και μαγνήσιο, αλλά χρειάζεται μέτρο, γιατί περιέχει και χοληστερόλη.

Οι γαρίδες επίσης, όπως και οι σαρδέλες, ο τόνος , η πέστροφα κλπ , έχουν αρκετά Ω-3 λιπαρά, τα οποία είναι ωφέλιμα και συμβάλλουν στην προστασία της καρδιάς , στην καλή λειτουργία του εγκεφάλου, στη διατήρηση της καλής όρασης και όχι μόνο.

Ακόμα κι αν κάποια από τα θαλασσινά δεν σου αρέσουν, θα βρεις κάτι άλλο ανάμεσα στους τόσους γευστικούς «θησαυρούς» της θάλασσας, στο οποίο ο δικός σου ουρανίσκος θα πει, ναι! Αυτό είναι!

Και έχεις δύο σε ένα. Νόστιμο και ωφέλιμο για την υγεία φαγητό.

Λοιπόν, τι θες να φας σήμερα; Το delivery.gr είναι εδώ για σένα. Βάλε τη διεύθυνσή σου, πάτα το «Διάλεξε κατάστημα» κι αυτό που λαχταράς έφτασε! Και να θυμάσαι! Με κάθε παραγγελία μαζεύεις πόντους και σίγουρα θα βγεις κερδισμένος.
Απολαύστε υπεύθυνα

Προϊόντα με αλκοόλ στο καλάθι σου; Η αγορά αυτή γίνεται με δική σου ευθύνη.

Εντάξει λοιπόν!
Απόλαυσε υπεύθυνα

Είσαι 18 χρόνων και άνω;
Η παρούσα κατηγορία αφορά σημείο προβολής και πώλησης καπνικών προϊόντων. Με την αποδοχή σου δηλώνεις υπεύθυνα ότι είσαι άνω των 18 χρονών.

Εντάξει λοιπόν!
Δεν είμαι.