Κωδικός πρόσβασης
Συνδέσου στο προφίλ σου στο delivery.gr, βάζοντας εδώ τον προσωπικό σου κωδικό πρόσβασης.
Έτοιμο!
Ξέχασα τον κωδικό μου
Θέλω να συνδεθώ με τηλέφωνο
Επαναφορά κωδικού πρόσβασης
Πρόσθεσε το email σου εδώ ώστε να σου στείλουμε έναν σύνδεσμο για την επαναφορά του κωδικού σου.
Αποστολή
Διάλεξε ή πρόσθεσε τη διεύθυνσή σου
Προσθήκη διεύθυνσης
Διεύθυνση παράδοσης
Διευθύνσεις
Πρόσθεσε διεύθυνση
Προσθήκη διεύθυνσης
Πού θα φέρουμε την παραγγελία σου;
Πρόσθεσε την διεύθυνσή σου εδώ.
Πού βρίσκεσαι;
Sushi
Τα ρολάκια που κατέκτησαν τον κόσμο και τη γεύση σου
Διάλεξε κατάστημα!
Νέα
καταστήματα μόλις μπήκαν στη λίστα μας!
Ξέρεις από sushi; Φυσικά και ξέρεις γιατί είναι η διασημότητα της ιαπωνικής κουζίνας. Το βάζεις στην κατηγορία της κορυφαίας γευστικής εμπειρίας, η οποία έχει αμέτρητους fans ανά τον κόσμο. Από την άλλη κάποιοι διστάζουν να το δοκιμάσουν. Όμως σε κάθε περίπτωση αξίζει λίγη από την προσοχή σου.

Δώσε βάση γιατί το ζήτημα δεν είναι μόνο να έχεις το sushi, αλλά να ξέρεις και πώς θα φας σωστά αυτά τα υπέροχα ρολάκια. Κι επειδή η Ιαπωνία μας πέφτει μακριά, δες παρακάτω και προχώρα ακάθεκτος.

Do

Μπορείς να το φας και με τα χέρια, δεν είναι απαραίτητα τα chopsticks για κάποια είδη. Ευκολία αφάνταστη, έτσι δεν είναι; Γιατί να παιδεύεσαι;

Κάντο μια μπουκιά κι ας σου πέφτει λίγο μεγάλη.

Στη σάλτσα σόγιας βουτάς το ψάρι, όχι το ρύζι.

Don’t

Θα το πιάσω πάλι από τη σάλτσα σόγιας, γιατί δεν χρειάζεται να ανακατεύεις το ginger με αυτή, αλλά ούτε με το sushi, γιατί απλά τρώγεται ανάμεσα στις μπουκιές. Και το wasabi με μέτρο. Για κάθε ένα κομμάτι έχει καθορίσει την ποσότητα ο chef. Aν όμως θες παραπάνω, το προσθέτεις πάνω στο ψάρι κι όχι στη σάλτσα σόγιας.

Μην αργείς, φάε το sushi γρήγορα γιατί ο χρόνος το «σκοτώνει».

Υου should know

To εθνικό πιάτο της Ιαπωνίας έχει μεγάλη ιστορία, απαιτεί πολύ δεξιοτεχνία και οι επίδοξοι sushi chef στη χώρα του ανατέλλοντος ηλίου εκπαιδεύονται ως και χρόνια για να επιτύχουν το σωστό αποτέλεσμα.

Sushi σημαίνει ρύζι με ξύδι

Και τώρα είσαι έτοιμος όπως και το delivery.gr για να χαρείς το δικό σου γαστρονομικό ταξίδι μέχρι την Ιαπωνία! Βάλε τη διεύθυνσή σου, πάτα το “Διάλεξε κατάστημα” και ετοιμάσου να το απολαύσεις. Καλή όρεξη και…sayonara. Και να θυμάσαι! Με κάθε παραγγελία μαζεύεις πόντους και σίγουρα θα βγεις κερδισμένος.
Απολαύστε υπεύθυνα

Προϊόντα με αλκοόλ στο καλάθι σου; Η αγορά αυτή γίνεται με δική σου ευθύνη.

Εντάξει λοιπόν!
Απόλαυσε υπεύθυνα

Είσαι 18 χρόνων και άνω;
Η παρούσα κατηγορία αφορά σημείο προβολής και πώλησης καπνικών προϊόντων. Με την αποδοχή σου δηλώνεις υπεύθυνα ότι είσαι άνω των 18 χρονών.

Εντάξει λοιπόν!
Δεν είμαι.