Κωδικός πρόσβασης
Συνδέσου στο προφίλ σου στο delivery.gr, βάζοντας εδώ τον προσωπικό σου κωδικό πρόσβασης.
Έτοιμο!
Ξέχασα τον κωδικό μου
Θέλω να συνδεθώ με τηλέφωνο
Επαναφορά κωδικού πρόσβασης
Πρόσθεσε το email σου εδώ ώστε να σου στείλουμε έναν σύνδεσμο για την επαναφορά του κωδικού σου.
Αποστολή
Διάλεξε ή πρόσθεσε τη διεύθυνσή σου
Προσθήκη διεύθυνσης
Διεύθυνση παράδοσης
Διευθύνσεις
Πρόσθεσε διεύθυνση
Προσθήκη διεύθυνσης
Πού θα φέρουμε την παραγγελία σου;
Πρόσθεσε την διεύθυνσή σου εδώ.
Πού βρίσκεσαι;
Ψητά σούβλας
Οι νοστιμιές που γυρίζουν και σε γυροφέρνουν
Διάλεξε κατάστημα!
Νέα
καταστήματα μόλις μπήκαν στη λίστα μας!
Όσα γυρίζει η σούβλα γυρίζουν τώρα στο μυαλό σου. Τα ψητά σούβλας είναι αυτά που θες τα κρύα βράδια, τα ζεστά μεσημέρια, με παρέα στο σπίτι ή σε solo κατάσταση. Μέσα σε μόλις δύο λέξεις υπάρχουν τόσα κρέατα και άλλη τόση νοστιμιά!

Κοτόπουλο, κοντοσούβλι χοιρινό, αρνάκι, κοκορέτσι, φρυγαδέλι, γουρνοπούλα, πανσέτα, σε ένα γύρω γύρω όλοι, που δεν αφήνει καμία μπουκιά στο πιάτο!

To ψητό σούβλας είναι από τις καλύτερες στιγμές της γαστρονομίας. Μπορεί η σούβλα να είναι συνδεδεμένη περισσότερο με το Πάσχα και το αρνάκι, πώς όμως να περιορίσεις τέτοια νοστιμιά, σε μια ημέρα μόνο του χρόνου;

Αυτός ο τρόπος ψησίματος έρχεται από την αρχαιότητα και η παράδοση από τόπο σε τόπο έχει τις δικές της συνταγές και τα «μυστικά» της, για το ψητό κρέας που μπαίνει στη σούβλα, με κάθε ευκαιρία. Από γιορτή και βάπτιση, μέχρι γάμο, γενέθλια και μάζωξη με φίλους.

Σκέψου πόσο λαχταριστή είναι η πετσούλα από το αρνάκι σούβλας ή τη νοστιμιά του ζουμερού σουβλιστού κοτόπουλου. Και πώς ν΄αφήσεις έξω το τραγανιστό εντεράκι από το κοκορέτσι ή τη μούρλια γεύση που έχει το κοντοσούβλι, το κατσικάκι, τον γύρο.

Αυτό φαίνεται πως σκέφτηκαν οι Κύπριοι και έχουν αναγάγει σε «σπορ» το ψήσιμο. Ως μερακλήδες του ψησίματος έχουν πάντα τη φουκού τους. Μια ψησταριά με ως τρεις σούβλες, με την οποία μπορούν να ψήνουν ταυτόχρονα διάφορα είδη κρέατος. Από οβελία μέχρι σουβλάκια.

Η συνταγή της επιτυχίας θέλει καλής ποιότητας κρέας, σωστή γνώση της τεχνικής του ψησίματος αλλά και την κατάλληλη ποσότητα αλατοπίπερου και των υπόλοιπων μπαχαρικών και άλλων υλικών που χρειάζονται. Και έτσι η γεύση δεν γυρίζει μόνο, αλλά απογειώνεται!

Σου έχει ανοίξει ήδη η όρεξη και δεν βλέπεις την ώρα να γεμίσει το πιάτο σου με λαχταριστά σουβλιστά. Τι θέλεις να φας τώρα; Η λύση είναι απλή γιατί το delivery.gr είναι εδώ για σένα. Βάλε τη διεύθυνσή σου, πάτα το «Διάλεξε κατάστημα» κι έρχεται. Και να θυμάσαι! Με κάθε παραγγελία μαζεύεις πόντους και σίγουρα θα βγεις κερδισμένος.
Απολαύστε υπεύθυνα

Προϊόντα με αλκοόλ στο καλάθι σου; Η αγορά αυτή γίνεται με δική σου ευθύνη.

Εντάξει λοιπόν!
Απόλαυσε υπεύθυνα

Είσαι 18 χρόνων και άνω;
Η παρούσα κατηγορία αφορά σημείο προβολής και πώλησης καπνικών προϊόντων. Με την αποδοχή σου δηλώνεις υπεύθυνα ότι είσαι άνω των 18 χρονών.

Εντάξει λοιπόν!
Δεν είμαι.