Delivery.gr Background

Πολιτική Απορρήτου

Γενικά

H DELIVERY.GR IKE δημιούργησε την παρούσα ιστοσελίδα με μοναδικό σκοπό την εξυπηρέτηση των πελατών της. Η ιστοσελίδα delivery.gr είναι απλή και φιλική στη χρήση της ενώ έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στις συγκεκριμένες ανάγκες του κάθε χρήστη. Για να επιτευχθεί η καλύτερη εξυπηρέτησή σας, είναι σημαντικό εσείς, ο πελάτης μας, να καταλάβετε ότι πρέπει να μας παρέχετε συγκεκριμένες πληροφορίες που αφορούν την διεκπεραίωση της παραγγελίας σας και οι οποίες διαφυλάσσονται από εμάς. Η παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και οι επισυναπτόμενοι σε αυτήν Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης της παρούσας ιστοσελίδας περιγράφουν τη μέθοδο συλλογής δεδομένων από την ιστοσελίδα www.delivery.gr, τη χρήση αυτών των δεδομένων από εμάς και τους όρους και προϋποθέσεις χρήσεως της παρούσας ιστοσελίδας. Η παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων αναφέρεται αποκλειστικά και μόνο στα προσωπικά σας δεδομένα, τα οποία εσείς μας παρέχετε κατά τη διάρκεια των παραγγελιών σας στην παρούσα ιστοσελίδα. Η www.delivery.gr τηρεί τις διατάξεις του Ν. 2472/1997 ''Προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα'', όπως ισχύει, καθώς και της Κανονιστικής πράξης 1/1999 της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, και διασφαλίζει ότι τα προσωπικά σας δεδομένα που θα γνωστοποιήσετε στην www.delivery.gr μέσω της παρούσας ιστοσελίδας θα χρησιμοποιηθούν μόνο όπως ορίζεται ακολούθως:

Συγκέντρωση πληροφοριών

H www.delivery.gr διευκρινίζει ότι ο καθένας μπορεί να επισκεφθεί την ιστοσελίδα της, χωρίς να δώσει πληροφορίες για προσωπικά του στοιχεία. Εντούτοις, η www.delivery.gr προσφέρει, μέσω της ιστοσελίδας της, υπηρεσίες η παροχή των οποίων προϋποθέτει την εγγραφή του χρήστη στις αντίστοιχες υπηρεσίες και/ή την γνωστοποίηση κάποιων προσωπικών στοιχείων (όπως όνομα, διεύθυνση, ηλεκτρονική διεύθυνση, τηλέφωνο, κ.λπ.).
Η γνωστοποίηση προσωπικών δεδομένων προς την www.delivery.gr εναπόκειται αποκλειστικά στη διάθεση και την πρωτοβουλία του χρήστη, ο οποίος προβαίνει στην πράξη αυτή επιδιώκοντας να επωφεληθεί από τα προϊόντα και τις εξατομικευμένες υπηρεσίες που προσφέρει η www.delivery.gr. Η τυχόν αποστολή και κοινοποίηση από τον χρήστη - αποστολέα προς την www.delivery.gr μέσω της παρούσας ιστοσελίδας αιτήσεων ή μηνυμάτων που περιέχουν προσωπικά δεδομένα του αποστολέα, με σκοπό την εγγραφή του ως μέλους των παρεχομένων υπηρεσιών, ή/και τη συμμετοχή του στους εν εξελίξει διαγωνισμούς ή/και γενικότερα την απόλαυση των δυνατοτήτων και των υπηρεσιών που προσφέρει η www.delivery.gr, θα συνεπάγεται ότι ο αποστολέας των αιτήσεων ή των πληροφοριών αυτών συγκατατίθεται ρητά στην τήρηση αρχείου των δεδομένων αυτών από την www.delivery.gr. Η επεξεργασία των ως άνω προσωπικών δεδομένων θα γίνεται αποκλειστικά για τον σκοπό για τον οποίο το μήνυμα ή η αίτηση έχουν αποσταλεί.
Η www.delivery.gr δεν ελέγχει τη διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο, την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων, την ποιότητα και την πληρότητα των υπηρεσιών άλλων web sites και σελίδων στα οποία παραπέμπει μέσω "δεσμών", hyperlinks ή διαφημιστικών banners. Συνεπώς, για οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιασθεί κατά την επίσκεψη/χρήση τους, ο χρήστης οφείλει να απευθυνθεί απευθείας στα αντίστοιχα web sites και σελίδες, τα οποία και φέρουν ακέραια τη σχετική ευθύνη για την παροχή των υπηρεσιών τους.
Η www.delivery.gr δεσμεύεται να μην προβεί σε πώληση, ενοικίαση ή καθοιονδήποτε τρόπο δημοσίευση ή/και κοινοποίηση των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών/χρηστών/μελών της www.delivery.gr σε κανένα τρίτο φορέα. Η www.delivery.gr μπορεί να διοχετεύσει προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών/χρηστών/μελών του σε τρίτα νομικά ή/και φυσικά πρόσωπα μόνον εάν:

  • Έχει τη ρητή συγκατάθεση των επισκεπτών/χρηστών/μελών για τη διοχέτευση προσωπικών δεδομένων.
  • Η διοχέτευση των προσωπικών δεδομένων προς νομικά ή/και φυσικά πρόσωπα που συνεργάζονται με την www.delivery.gr, καθίσταται αναγκαία για την υλοποίηση των επιθυμιών ή/και παραγγελιών των χρηστών/μελών. Τα νομικά και φυσικά πρόσωπα που συνεργάζονται με την www.delivery.gr έχουν το δικαίωμα να επεξεργάζονται τα προσωπικά δεδομένα που οι χρήστες/μέλη της www.delivery.gr καταθέτουν σε αυτό μόνο στο βαθμό που είναι απόλυτα αναγκαίος για την παροχή υποστήριξης προς την www.delivery.gr
  • Επιτάσσεται λόγω συμμόρφωσης με τις σχετικές διατάξεις του νόμου και προς τις αρμόδιες και μόνο αρχές.
  •  

Διόρθωση, Τροποποίηση ή Διαγραφή Πληροφοριών

Η www.delivery.gr καταβάλλει κάθε εύλογη προσπάθεια ώστε τα προσωπικά σας δεδομένα που τηρούνται στο αρχείο της να είναι ακριβή. Για το λόγο αυτό, κάθε πρόσωπο που έχει αποστείλει προς την www.delivery.gr μέσω της παρούσας ιστοσελίδας οποιαδήποτε στοιχεία ή δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, έχει το δικαίωμα πρόσβασης στα στοιχεία που το αφορούν, καθώς και το δικαίωμα να ζητήσει την διόρθωση ή την συμπλήρωση των στοιχείων που το αφορούν. Εάν θέλετε να έχετε πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα, μεταβείτε στο σημείο της ιστοσελίδας μας όπου καταχωρήθηκαν αυτά και ακολουθήστε τις αναγραφόμενες εκεί οδηγίες.  

Cookies

Ορισμένες σελίδες της www.delivery.gr χρησιμοποιούν κατ’ εξαίρεση αρχεία «cookies», που αποτελούν μέθοδο τεχνικής ανάλυσης δεδομένων. Τα αρχεία cookies εγκαθίστανται στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας και περιλαμβάνουν ορισμένες πληροφορίες σχετικά με τις επισκέψεις ενός χρήστη σε μία ιστοσελίδα (π.χ. επιλογή γλώσσας, όνομα χρήστη ή άλλες παρεμφερείς πληροφορίες, που διαφορετικά θα απαιτούνταν η διαρκής επανάληψή τους). Η χρήση ενός αρχείου cookie δεν μπορεί με κανέναν τρόπο να οδηγήσει σε αναγνωρίσιμα προσωπικά δεδομένα του χρήστη καθώς επισκέπτεται την ιστοσελίδα μας. Τα περισσότερα αρχεία cookies διαγράφονται αυτόματα μετά την έξοδο του χρήστη από την ιστοσελίδα. Εάν το επιλέξετε, μπορείτε να μην ενεργοποιήσετε τα αρχεία cookies στον υπολογιστή σας από τις ρυθμίσεις ασφαλείας του προγράμματος πλοήγησης ή να καταστήσετε τα αρχεία cookies μη ενεργά, γεγονός που θα περιορίσει όμως τις δυνατότητες περιήγησης στις ιστοσελίδες μας και θα απαιτεί την επαναλαμβανόμενη υποβολή των ίδιων πληροφοριών.  

Ασφάλεια συναλλαγών

Η www.delivery.gr λαμβάνει τα κατάλληλα οργανωτικά και τεχνικά μέτρα για την ασφάλεια των δεδομένων και την προστασία τους από τυχαία ή αθέμιτη καταστροφή, τυχαία απώλεια, αλλοίωση, απαγορευμένη διάδοση ή πρόσβαση από κάθε άλλη μορφή αθέμιτης επεξεργασίας.  

Περιοδικές Αλλαγές

Η www.delivery.gr διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει, τροποποιήσει, προσθέσει, διαγράψει σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων των χρηστών που έχουν πρόσβαση στο χώρο της. Η www.delivery.gr θα δημοσιεύει τις νέες οδηγίες (οι οποίες θα ισχύσουν άμεσα) με όποιο μέσο κρίνει αυτή ικανό (π.χ. Internet, e-mail κ.λπ.). Όποια χρήση του www.delivery.gr από τους χρήστες μετά από αυτή τη δημοσίευση θα θεωρείται ότι υπόκειται στους νέους όρους χρήσης.  

Αρμοδιότητα

Για κάθε διαφορά που μπορεί να προκύψει από την ερμηνεία, την εμφάνιση και τη χρήση εν γένει αυτής της ιστοσελίδας, αρμόδια αποκλειστικά είναι τα δικαστήρια των Αθηνών.

DeliveryBot (SLACK και FACEBOOK)

Τι συλλέγουμε

Το DeliveryBot συλλέγει μόνο πληροφορίες που αποστέλλονται απευθείας σε αυτό, μέσω άμεσων μηνυμάτων ή όταν το bot καλείται άμεσα. Δεν συλλέγουμε και δεν κρατάμε τις πληροφορίες από τις εισερχόμενες συνομιλίες, και δεν επεξεργάζομαστε τα μηνύματα που μεταδίδονται, εκτός από τα μηνύματα που σχετίζονται με τη ρητή χρήση της υπηρεσίας. Δεν παρακολουθούμε τα κανάλια της ομάδας. Η επικοινωνία με DeliveryBot είναι αυστηρώς δυνατή μόνο μέσω άμεσου μηνύματος. Το DeliveryBot δεν αποθηκεύει άλλα μηνύματα ή πληροφορίες σχετικά με τη δραστηριότητά σας στο slack. TO DeliveryBot δεν έχει πρόσβαση σε παλιά ή αρχειοθετημένα μηνύματα.

Πώς χρησιμοποιούμε τα δεδομένα

Η www.delivery.gr δεσμεύεται να μην προβεί σε πώληση, ενοικίαση ή καθοιονδήποτε τρόπο δημοσίευση ή/και κοινοποίηση των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών/χρηστών/μελών της www.delivery.gr σε κανένα τρίτο φορέα. Οι πληροφορίες που συλλέγονται από το σύστημα bot DeliveryBot θα χρησιμοποιηθούν μόνο για απαντήσεις σε ερωτήματα, και δεν θα είναι διαθέσιμα σε κάποιο μέλος/μέρος εκτός της εγκεκριμένης ομάδας slack. Μπορεί να σας στείλουμε ειδοποιήσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κατά καιρούς. Μπορείτε να αποχωρήσετε ανά πάσα στιγμή από τη λήψη αυτών των μηνυμάτων κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο unsubscribe που περιλαμβάνεται στα e-mail. Αν έχετε απορίες, παρακαλούμε στείλτε μας email στο support@delivery.gr.