Κωδικός πρόσβασης
Συνδέσου στο προφίλ σου στο delivery.gr, βάζοντας εδώ τον προσωπικό σου κωδικό πρόσβασης.
Έτοιμο!
Ξέχασα τον κωδικό μου
Θέλω να συνδεθώ με τηλέφωνο
Επαναφορά κωδικού πρόσβασης
Πρόσθεσε το email σου εδώ ώστε να σου στείλουμε έναν σύνδεσμο για την επαναφορά του κωδικού σου.
Αποστολή
Διάλεξε ή πρόσθεσε τη διεύθυνσή σου
Προσθήκη διεύθυνσης
Διεύθυνση παράδοσης
Διευθύνσεις
Πρόσθεσε διεύθυνση
Προσθήκη διεύθυνσης
Πού θα φέρουμε την παραγγελία σου;
Πρόσθεσε την διεύθυνσή σου εδώ.
Πού βρίσκεσαι;
Mini market
Τα καθημερινά μικροψώνια άμεσα στην πόρτα σου
Διάλεξε κατάστημα!
Νέα
καταστήματα μόλις μπήκαν στη λίστα μας!
Σκέψου τώρα να είναι καλοκαίρι και να θες απεγνωσμένα μια μπύρα να δροσιστείς και να μην έχεις. Από την άλλη να είναι χειμώνας και να βρέχει και να σου λείπουν οι βανίλιες για το αγαπημένο κέικ που φτιάχνεις. Ή να ξυπνάς το πρωί και το γάλα και ο καφές να έχουν τελειώσει. Δεν είναι απίθανο να συμβεί.

Για την ακρίβεια, είναι πολύ πιθανό και έχει γίνει αρκετές φορές. Κι όσο και αν έχεις προσπαθήσει να μην βρεθείς σε αυτή τη θέση, κάνοντας προγραμματισμό και σημειώνοντας τι σου λείπει, τελικά δεν το αποφεύγεις. Coolαρε όμως. Το παθαίνουν περισσότεροι από όσο νομίζεις και είναι αναμενόμενο. Πόσα να θυμάσαι με ένα μυαλό; Άσε που άνθρωπος είσαι.

Μπορεί να σε πιάσει ξαφνικά η επιθυμία για μια σοκολάτα ή πατατάκια. Και οι πάνες του μωρού να τελειώσουν νωρίτερα απ΄ότι είχες υπολογίσει. Αλλά κι εκείνος ο αναπτήρας που είχες κρατήσει στην άκρη για ώρα ανάγκης, άφαντος είναι ή …άδειος.

Σε κάτι τέτοιες στιγμές η λύση είναι το mini market. To ξέρεις, αλλά τι γίνεται αν δεν μπορείς να πας εσύ, ούτε κανείς άλλος; Mη χαλιέσαι λοιπόν, γιατί όλα αυτά, αφενός δεν θα σου συμβούν μέσα σε μια ημέρα, αφετέρου, ακόμα και σε αυτή την περίπτωση, υπάρχουν λύσεις και τις έχει το delivery.gr, το οποίο είναι εδώ για σένα.

Στην εποχή που ο χρόνος πολλές φορές δεν μας φτάνει, οι νέες συνθήκες απαιτούν ευκολία στις αγορές.

Αν δεν μπορείς να πας εσύ στο mini market, θα έρθει αυτό σε σένα, για τα ψιλικά, τα μικροψώνια, τα γαλακτοκομικά, τα αναψυκτικά, τους χυμούς, τα προϊόντα ζαχαροπλαστικής, τους ξηρούς καρπούς, την προσωπική ή βρεφική φροντίδα, τα καπνικά και για ό,τι σου χρειάζεται τη δεδομένη στιγμή.

Εσύ έχεις να κάνεις το εξής απλό. Βάλε τη διεύθυνσή σου πάτα το «Διάλεξε κατάστημα» πάρε ό,τι θέλεις και έφτασαν. Και να θυμάσαι! Με κάθε παραγγελία μαζεύεις πόντους και σίγουρα θα βγεις κερδισμένος.
Απολαύστε υπεύθυνα

Προϊόντα με αλκοόλ στο καλάθι σου; Η αγορά αυτή γίνεται με δική σου ευθύνη.

Εντάξει λοιπόν!
Απόλαυσε υπεύθυνα

Είσαι 18 χρόνων και άνω;
Η παρούσα κατηγορία αφορά σημείο προβολής και πώλησης καπνικών προϊόντων. Με την αποδοχή σου δηλώνεις υπεύθυνα ότι είσαι άνω των 18 χρονών.

Εντάξει λοιπόν!
Δεν είμαι.