Κωδικός πρόσβασης
Συνδέσου στο προφίλ σου στο delivery.gr, βάζοντας εδώ τον προσωπικό σου κωδικό πρόσβασης.
Έτοιμο!
Ξέχασα τον κωδικό μου
Θέλω να συνδεθώ με τηλέφωνο
Επαναφορά κωδικού πρόσβασης
Πρόσθεσε το email σου εδώ ώστε να σου στείλουμε έναν σύνδεσμο για την επαναφορά του κωδικού σου.
Αποστολή
Διάλεξε ή πρόσθεσε τη διεύθυνσή σου
Προσθήκη διεύθυνσης
Διεύθυνση παράδοσης
Διευθύνσεις
Πρόσθεσε διεύθυνση
Προσθήκη διεύθυνσης
Πού θα φέρουμε την παραγγελία σου;
Πρόσθεσε την διεύθυνσή σου εδώ.
Πού βρίσκεσαι;
Μαγειρευτά
Όλη η αγάπη, η φροντίδα και η νοστιμιά, στο πιάτο σου
Διάλεξε κατάστημα!
Νέα
καταστήματα μόλις μπήκαν στη λίστα μας!
Μαγειρευτό σαν της μαμάς! Σκέψου πόσες στιγμές έχουν συνδεθεί και χαραχτεί στη μνήμη σου, με τη μυρωδιά ενός νόστιμου φαγητού. Το δικό σου αγαπημένο σου είναι το παστίτσιο ή το κοτοπουλάκι στο φούρνο με πατάτες; Μήπως τα all time classic κεφτεδάκια ή ο μπελαλίδικος μουσακάς, στον οποίο δεν λες ποτέ όχι; Κι αν τα όσπρια ή τα λαδερά, ήταν χαμηλά στη λίστα των προτιμήσεών σου παλαιότερα, μήπως τώρα πιάνεις τον εαυτό σου να επιθυμεί κάπου κάπου, λίγες φακές ή φασολάκια;

Τα μαγειρευτά είναι κορυφή. Οι μυρωδιές τους αξεπέραστες, ενώ η ποικιλία τους δεν αφήνει κανένα περιθώριο να τα βαρεθείς. Και κάτι ακόμα. Βοηθούν στο να ακολουθήσεις μια ισορροπημένη διατροφή, η οποία θα σε αποζημιώσει και με τη γεύση της. Η στιγμή του φαγητού είναι «ιερή». Εκείνη την ώρα φροντίζεις τον εαυτό σου και είναι πάντα μια καλή αφορμή για να συναντηθούν γύρω από ένα τραπέζι, οικογένεια, φίλοι, συνεργάτες.

Και μπορείς να το απολαμβάνεις όπου κι αν είσαι, χωρίς να χρειαστεί να βάλεις ποδιά και ν΄αρχίσεις να δίνεις «μάχη» με κατσαρόλες και κουτάλες. Μην ανησυχείς αν ο χρόνος σου είναι λίγος και θες να τον αξιοποιήσεις αλλιώς ή αν το mood είναι διαφορετικό. It’s ok. Και φυσικά δεν χρειάζεται να βάλεις τη μάνα σου, τη θεία σου, τη γιαγιά σου και το μισό σου σόι στην κουζίνα, για να στο ετοιμάσει. Η λύση είναι άλλη και το delivery.gr είναι εδώ για σένα.

Θα βρεις εστιατόρια με πλούσια μενού σε μαγειρευτά, ώστε να διαλέγεις κάθε φορά τα αγαπημένα σου, αλλά και για να δοκιμάζεις νέες γεύσεις. Το πιάτο σου γεμίζει με ψάρι , το οποίο την επόμενη δίνει τη θέση του στο σπανακόρυζο, για να ακολουθήσουν η κοτόσουπα, το μοσχαράκι κοκκινιστό, τα γεμιστά και τόσα άλλα! Eίναι θέμα επιλογής και είναι δική σου. Γιατί το να τρως καλά, όπως πολύ σωστά κατάλαβες, δεν θέλει κόπο, αλλά τρόπο. Βάλε τη διεύθυνσή σου, πάτα το “Διάλεξε κατάστημα” και κάνε την παραγγελία σου. Ρίξε μια ματιά και στις προσφορές. Και να θυμάσαι! Με κάθε παραγγελία μαζεύεις πόντους και σίγουρα θα βγεις κερδισμένος.
Απολαύστε υπεύθυνα

Προϊόντα με αλκοόλ στο καλάθι σου; Η αγορά αυτή γίνεται με δική σου ευθύνη.

Εντάξει λοιπόν!
Απόλαυσε υπεύθυνα

Είσαι 18 χρόνων και άνω;
Η παρούσα κατηγορία αφορά σημείο προβολής και πώλησης καπνικών προϊόντων. Με την αποδοχή σου δηλώνεις υπεύθυνα ότι είσαι άνω των 18 χρονών.

Εντάξει λοιπόν!
Δεν είμαι.