Κωδικός πρόσβασης
Συνδέσου στο προφίλ σου στο delivery.gr, βάζοντας εδώ τον προσωπικό σου κωδικό πρόσβασης.
Έτοιμο!
Ξέχασα τον κωδικό μου
Θέλω να συνδεθώ με τηλέφωνο
Επαναφορά κωδικού πρόσβασης
Πρόσθεσε το email σου εδώ ώστε να σου στείλουμε έναν σύνδεσμο για την επαναφορά του κωδικού σου.
Αποστολή
Διάλεξε ή πρόσθεσε τη διεύθυνσή σου
Προσθήκη διεύθυνσης
Διεύθυνση παράδοσης
Διευθύνσεις
Πρόσθεσε διεύθυνση
Προσθήκη διεύθυνσης
Πού θα φέρουμε την παραγγελία σου;
Πρόσθεσε την διεύθυνσή σου εδώ.
Πού βρίσκεσαι;
Καθαριστήριο
Είναι εύκολο να τη βγάλεις… καθαρή
Διάλεξε κατάστημα!
Νέα
καταστήματα μόλις μπήκαν στη λίστα μας!
«Τα καθαριστήρια είναι για σένα» έλεγε ο Ζήκος στην ταινία του παλιού ελληνικού κινηματογράφου. Να πλύνεις, ν’απλώσεις να σιδερώσεις, να σκουπίσεις και να πας και στη δουλειά. Κι όταν τα κάνεις όλα αυτά, ένα να ξέρεις. Μάλλον δύο. Πρώτον θα έχεις πολλή κούραση. Δεύτερον, δεν θα γίνεις τραγούδι, έχει προλάβει άλλη. Bonus tip. Υπάρχει και το στεγνοκαθαριστήριο.

Το να έχεις καθαρά ρούχα και άψογα σιδερωμένα, όπως το κατάφερνε μόνο η μαμά σου, είναι κάτι που μπορεί να σου λείπει τώρα που αυτονομήθηκες. Κι αν δεν σου λείπει αυτή η αίσθηση μανούλας στα ρούχα σου, γνωρίζεις πολύ καλά ότι χρειάζεται χρόνο και μια σχετική γνώση για να πετύχεις ένα καλό αποτέλεσμα.

Ο χρόνος είναι πολύτιμος, οι υποχρεώσεις συνήθως αρκετές, γι αυτό σκέψου πού θα τον διαθέσεις. Ίσως χρειάζεσαι να τον περάσεις με κάτι πιο δημιουργικό για σένα.

Γιατί το αστραφτερό και φρεσκοσιδερωμένο πουκάμισο δεν γίνεται με «μαγικά». Έχει κι αυτό τη μικρή τεχνική και τα μυστικά του.

Εύκολο το έχεις να είσαι ατσαλάκωτος; Εντάξει δεν θέλει και διδακτορικό, αλλά για παράδειγμα, χρειάζεται να το σιδερώσεις όταν θα είναι ελαφρώς νωπό. Έτσι κουράζεσαι λιγότερο. Επίσης είναι προτιμότερο να ξεκινήσεις το σιδέρωμα από ψηλά. Από τον γιακά δηλαδή και σταδιακά να κατεβαίνεις.

Κι εκεί που το παίρνεις απόφαση και σηκώνεις μανίκια, για να μη μείνει τσάκιση για τσάκιση, αντιλαμβάνεσαι πως ο λεκές από τη σάλτσα ντομάτας δεν έχει φύγει εντελώς, παρά τις στροφές που έφερε στο πλυντήριο.

Λοιπόν, ως εδώ! Ό,τι και να συμβαίνει με τον καθαρισμό ή το σιδέρωμα για παντελόνια, σακάκια, παπλώματα και σεντόνια, εσύ μείνε cool. Το delivery.gr είναι εδώ για σένα και δεν έχεις παρά να επιλέξεις στεγνοκαθαριστήριο. Κάνε το εξής απλό. Βάλε τη διεύθυνσή σου, πάτα το «Διάλεξε κατάστημα» και όλα καθαρά, όλα ανθηρά. Και να θυμάσαι! Με κάθε παραγγελία μαζεύεις πόντους και σίγουρα θα βγεις κερδισμένος.
Απολαύστε υπεύθυνα

Προϊόντα με αλκοόλ στο καλάθι σου; Η αγορά αυτή γίνεται με δική σου ευθύνη.

Εντάξει λοιπόν!
Απόλαυσε υπεύθυνα

Είσαι 18 χρόνων και άνω;
Η παρούσα κατηγορία αφορά σημείο προβολής και πώλησης καπνικών προϊόντων. Με την αποδοχή σου δηλώνεις υπεύθυνα ότι είσαι άνω των 18 χρονών.

Εντάξει λοιπόν!
Δεν είμαι.