Κωδικός πρόσβασης
Συνδέσου στο προφίλ σου στο delivery.gr, βάζοντας εδώ τον προσωπικό σου κωδικό πρόσβασης.
Έτοιμο!
Ξέχασα τον κωδικό μου
Θέλω να συνδεθώ με τηλέφωνο
Επαναφορά κωδικού πρόσβασης
Πρόσθεσε το email σου εδώ ώστε να σου στείλουμε έναν σύνδεσμο για την επαναφορά του κωδικού σου.
Αποστολή
Διάλεξε ή πρόσθεσε τη διεύθυνσή σου
Προσθήκη διεύθυνσης
Διεύθυνση παράδοσης
Διευθύνσεις
Πρόσθεσε διεύθυνση
Προσθήκη διεύθυνσης
Πού θα φέρουμε την παραγγελία σου;
Πρόσθεσε την διεύθυνσή σου εδώ.
Πού βρίσκεσαι;
Καφέ
Οι μαγικοί κόκκοι που ξυπνούν τον καλύτερο εαυτό σου!
Διάλεξε κατάστημα!
Νέα
καταστήματα μόλις μπήκαν στη λίστα μας!
Πιάσε ένα freddo. Ζωή χωρίς καφέ, φαγητό χωρίς αλάτι! Είσαι coffee lover κι αυτό φαίνεται! Μπορείς να φανταστείς κάτι καλύτερο από το άρωμα του καφέ όταν ξυπνάς το πρωί; Άλλοι τον προτιμούν ζεστό, άλλοι κρύο, αλλά σίγουρα μετράνε και τα δικά σου στα πάνω από 500 εκατομμύρια φλιτζάνια καφέ που καταναλώνονται την ημέρα.

Ο καφές είναι τέχνη και οι ποικιλίες και ο τρόπος παρασκευής του ανοίγουν πολλές επιλογές μπροστά σου και είναι σίγουρο, ότι ο κόσμος χωρίς τους «μαγικούς» κόκκους καφέ, θα ήταν διαφορετικός. Με λιγότερο ενδιαφέρον και περισσότερο…νυσταγμένος.

Πίνεις για ν΄αντέξεις το ξενύχτι, για να συνέλθεις απ’ το ξενύχτι. Τον ζητάς μετά από ένα καλό γεύμα, για ένα χαλαρό απόγευμα, για να «βγάλεις» τη δουλειά, για να τα πεις με τους φίλους σου, για να χαλαρώσεις στο σπίτι σου. Ο καφές είναι πάντα εκεί. Στο κρεβάτι, στο τραπέζι, στο γραφείο, στο αυτοκίνητο. Στις καλές στιγμές, αλλά και στις πιο απαιτητικές.

Κι αν σου φαίνεται υπερβολή η έκφραση «πιες είναι φάρμακο», να γνωρίζεις πως δεν ισχύει στην περίπτωσή του . Λέγεται ότι το 1615 ο πρώτος καφές στην Ευρώπη πουλήθηκε σε φαρμακείο ως φάρμακο, ενώ η ονομασία του προέρχεται από την αραβική λέξη «κάουα».

Από την Αιθιοπία, ο καφές εξαπλώθηκε στο πέρασμα του χρόνου σε όλο τον κόσμο και η ιστορία του είναι μεγάλη και γευστική. Ούτε ο Πάπας αντιστάθηκε στο «σατανικό ποτό» όπως θεωρήθηκε αρχικά, όταν ο καφές έφτασε στη Βενετία, γι αυτό και πήρε τις «ευλογίες» του.

Η τεχνολογία και η ευρηματικότητα έδωσαν στον καφέ διάφορες μορφές και έχει γίνει μια τέχνη που συνεχώς εξελίσσεται. Espresso, espresso lungo, espresso stretto, freddo espresso, ελληνικός, nes, cappuccino, freddo cappuccino, cappuccino latte, irish coffee, φίλτρου, φραπέ και ο κατάλογος μακραίνει.

Εσύ τι καφές θες τώρα; To delivery.gr είναι εδώ για σένα γι αυτό βάλε τη διεύθυνσή σου, πάτα το “Διάλεξε κατάστημα” κι έφτασε. Και να θυμάσαι! Με κάθε παραγγελία μαζεύεις πόντους και σίγουρα θα βγεις κερδισμένος.
Απολαύστε υπεύθυνα

Προϊόντα με αλκοόλ στο καλάθι σου; Η αγορά αυτή γίνεται με δική σου ευθύνη.

Εντάξει λοιπόν!
Απόλαυσε υπεύθυνα

Είσαι 18 χρόνων και άνω;
Η παρούσα κατηγορία αφορά σημείο προβολής και πώλησης καπνικών προϊόντων. Με την αποδοχή σου δηλώνεις υπεύθυνα ότι είσαι άνω των 18 χρονών.

Εντάξει λοιπόν!
Δεν είμαι.