Κωδικός πρόσβασης
Συνδέσου στο προφίλ σου στο delivery.gr, βάζοντας εδώ τον προσωπικό σου κωδικό πρόσβασης.
Έτοιμο!
Ξέχασα τον κωδικό μου
Θέλω να συνδεθώ με τηλέφωνο
Επαναφορά κωδικού πρόσβασης
Πρόσθεσε το email σου εδώ ώστε να σου στείλουμε έναν σύνδεσμο για την επαναφορά του κωδικού σου.
Αποστολή
Διάλεξε ή πρόσθεσε τη διεύθυνσή σου
Προσθήκη διεύθυνσης
Διεύθυνση παράδοσης
Διευθύνσεις
Πρόσθεσε διεύθυνση
Προσθήκη διεύθυνσης
Πού θα φέρουμε την παραγγελία σου;
Πρόσθεσε την διεύθυνσή σου εδώ.
Πού βρίσκεσαι;
Ινδική
Χρώματα, αρώματα και νοστιμιά δίχως τέλος
Διάλεξε κατάστημα!
Νέα
καταστήματα μόλις μπήκαν στη λίστα μας!
Με το που έρχεται στο μυαλό σου η ινδική κουζίνα, αμέσως μυρίζεις τα μπαχαρικά και τα καρυκεύματα που σε τρελαίνουν! Το ινδικό είναι ιδιαίτερο φαγητό και οι γεύσεις του δυνατές. Αρωματικό ρύζι, κοτόπουλο, τσίλι, σαφράν, αρνί ,κουρκουμάς, κάρυ, ανανάς, sauce σόγιας, μπερδεύονται… πικάντικα, άλλες φορές γλυκόξινα και η απόλαυση ξεκινά.

Και με την ευκαιρία του μπερδέματος, είναι σίγουρο πως εσύ γνωρίζεις ότι το κάρυ δεν είναι ένα μπαχαρικό, αλλά μείγμα μπαχαρικών σε σκόνη. Kari σημαίνει, κατά μια εκδοχή, σάλτσα για το ρύζι, στη γλώσσα Ταμίλ.

Το ινδικό όμως δεν είναι μόνο αυτό. Η ινδική κουζίνα είναι από τις πιο ιδιαίτερες και πλούσιες, στην οποία συναντάς τις πολλές παραδόσεις της. Στα πιάτα της διακρίνεις τις επιρροές από τον διαφορετικό τρόπο ζωής, την κουλτούρα τη γεωγραφική θέση και τις κλιματολογικές συνθήκες των κρατιδίων της. Από ποικιλία με λίγα λόγια δεν πρέπει να έχεις παράπονο.

Στα βόρεια λένε πως μαγειρεύουν λιγότερο πικάντικα και κυρίως με πράσινες και κόκκινες πιπεριές τσίλι, ενώ η κουζίνα στα νότια προσφέρει ζεστά και πικάντικα πιάτα.

Η φιλοσοφία της ινδικής κουζίνας βρίσκεται στην ισορροπία μεταξύ διαφορετικών γεύσεων, όπως η γλυκιά, η πικρή, η ξινή, η αλμυρή, η πικάντικη και πλέον έχει εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο. Φυσικά πάρα πολλά ινδικά φαγητά είναι χορτοφαγικά αλλά και ό,τι ακριβώς θέλει ένας vegan κι αυτό έχει τις ρίζες του στη θρησκεία.

Κι όσο για το Βαρανάσι, πέρα από πνευματική πόλη για τους ινδουιστές, εξελίσσεται σε έναν γαστρονομικό παράδεισο για χορτοφάγους, αφού είναι η πόλη όπου κανείς σχεδόν δεν τρώει κρέας.

Αλήθεια, τι θα ήθελες να δοκιμάσεις τώρα; Την απάντηση θα τη βρεις εύκολα, γιατί το delivery.gr είναι εδώ για σένα. Κάνε το εξής απλό. Βάλε τη διεύθυνσή σου, πάτα το “Διάλεξε κατάστημα” και παράγγειλε.

Και να θυμάσαι! Με κάθε παραγγελία μαζεύεις πόντους και σίγουρα θα βγεις κερδισμένος.
Απολαύστε υπεύθυνα

Προϊόντα με αλκοόλ στο καλάθι σου; Η αγορά αυτή γίνεται με δική σου ευθύνη.

Εντάξει λοιπόν!
Απόλαυσε υπεύθυνα

Είσαι 18 χρόνων και άνω;
Η παρούσα κατηγορία αφορά σημείο προβολής και πώλησης καπνικών προϊόντων. Με την αποδοχή σου δηλώνεις υπεύθυνα ότι είσαι άνω των 18 χρονών.

Εντάξει λοιπόν!
Δεν είμαι.