Κωδικός πρόσβασης
Συνδέσου στο προφίλ σου στο delivery.gr, βάζοντας εδώ τον προσωπικό σου κωδικό πρόσβασης.
Έτοιμο!
Ξέχασα τον κωδικό μου
Θέλω να συνδεθώ με τηλέφωνο
Επαναφορά κωδικού πρόσβασης
Πρόσθεσε το email σου εδώ ώστε να σου στείλουμε έναν σύνδεσμο για την επαναφορά του κωδικού σου.
Αποστολή
Διάλεξε ή πρόσθεσε τη διεύθυνσή σου
Προσθήκη διεύθυνσης
Διεύθυνση παράδοσης
Διευθύνσεις
Πρόσθεσε διεύθυνση
Προσθήκη διεύθυνσης
Πού θα φέρουμε την παραγγελία σου;
Πρόσθεσε την διεύθυνσή σου εδώ.
Πού βρίσκεσαι;
Δώρα
Ένας από τους τρόπους να δείξεις την αγάπη σου, σε σένα και στους άλλους
Διάλεξε κατάστημα!
Νέα
καταστήματα μόλις μπήκαν στη λίστα μας!
Ό,τι και να είναι το δώρο που σου δίνουν, η στιγμή που ανοίγεις τη σακούλα και το ξετυλίγεις σου δίνει απίστευτη χαρά! Μοιάζει με δώρο από μόνη της! Θυμάσαι πόσο το απολάμβανες αυτό ως παιδί; Πόσο ανυπομονούσες να έρθουν τα γενέθλια, η γιορτή σου και φυσικά τα Χριστούγεννα και ο Άι- Βασίλης, για να πάρεις τα δώρα σου; Kι αν μεγαλώνοντας η πραγματικότητα έκλεψε κάτι από τη μαγεία, σίγουρα παραμένει η ικανοποίηση και η προσμονή, όχι μόνο να παίρνεις, αλλά και να χαρίζεις δώρα.

Η ιστορία των δώρων είναι πραγματικά πολύ μεγάλη. Τα πρωτοσυναντάς με τη μορφή των θυσιών και των προσφορών στους Θεούς, που μπορεί να ήταν από ένα μέρος της σοδειάς ή ένα ζώο, ενώ από την αρχαιότητα τους αφιέρωναν ναούς.

Θυμήσου επίσης τους τρεις μάγους με τα δώρα. Η προσφορά και η ανταλλαγή δώρων είναι συνυφασμένη με την ιστορία της ανθρωπότητας και αυτή η ευχάριστη διαδικασία, ευτυχώς μας ακολουθεί.

Ωστόσο, δεν είναι πάντα εύκολη η επιλογή δώρου. Προβληματίζεσαι τι να διαλέξεις κι αν θ΄αρέσει. Το μυστικό είναι να μην βασιστείς αποκλειστικά στο δικό σου γούστο, αλλά να λάβεις υπόψη σου τις προτιμήσεις και τις ανάγκες του άλλου. Όσο αυτό είναι εφικτό. Πάντως, γνωρίζεις πλέον καλά ότι η κίνηση μετράει. Και είναι εύκολο να μπεις στη διαδικασία να δείξεις και με αυτό τον τρόπο την αγάπη σου στους ανθρώπους της καρδιάς σου και εννοείται και σε σένα. Το αξίζεις και το χρειάζεσαι.

Η γκάμα των δώρων είναι μεγάλη και ξεχωριστή. Τα κοσμήματα είναι πάντα σιγουράκι για την ποικιλία και τις πιθανότητες να χαμογελάσει με τη μία, το πρόσωπο που θα τα δεχτεί.

Ένα ωραίο κολιέ, εντυπωσιακό ή πιο διακριτικό, με πέτρες και σε διάφορα σχέδια, δαχτυλίδια σε λεπτές γραμμές ή πιο ιδιαίτερα, σκουλαρίκια, καθώς και βραχιόλια συνθέτουν τον κόσμο των κοσμημάτων, που δεν αφήνει κανέναν παραπονεμένο.

Ρίξε μια ματιά και στα γούρια για μικρούς, για μεγάλους, για το σπίτι. Τα δώρα τα θέλουμε όλοι. Από τα νεογέννητα μέχρι τους πολύ μεγαλύτερους. Η ηλικία δεν έχει καμία μα καμία σημασία.

Για όποιον και να είναι το δώρο που θες τώρα να πάρεις, τα πράγματα είναι απλά, γιατί το delivery.gr είναι εδώ για σένα. Βάλε τη διεύθυνσή σου και πάτα το «Διάλεξε κατάστημα» και να θυμάσαι! Με κάθε παραγγελία μαζεύεις πόντους και σίγουρα θα βγεις κερδισμένος.
Απολαύστε υπεύθυνα

Προϊόντα με αλκοόλ στο καλάθι σου; Η αγορά αυτή γίνεται με δική σου ευθύνη.

Εντάξει λοιπόν!
Απόλαυσε υπεύθυνα

Είσαι 18 χρόνων και άνω;
Η παρούσα κατηγορία αφορά σημείο προβολής και πώλησης καπνικών προϊόντων. Με την αποδοχή σου δηλώνεις υπεύθυνα ότι είσαι άνω των 18 χρονών.

Εντάξει λοιπόν!
Δεν είμαι.