Κωδικός πρόσβασης
Συνδέσου στο προφίλ σου στο delivery.gr, βάζοντας εδώ τον προσωπικό σου κωδικό πρόσβασης.
Έτοιμο!
Ξέχασα τον κωδικό μου
Θέλω να συνδεθώ με τηλέφωνο
Επαναφορά κωδικού πρόσβασης
Πρόσθεσε το email σου εδώ ώστε να σου στείλουμε έναν σύνδεσμο για την επαναφορά του κωδικού σου.
Αποστολή
Διάλεξε ή πρόσθεσε τη διεύθυνσή σου
Προσθήκη διεύθυνσης
Διεύθυνση παράδοσης
Διευθύνσεις
Πρόσθεσε διεύθυνση
Προσθήκη διεύθυνσης
Πού θα φέρουμε την παραγγελία σου;
Πρόσθεσε την διεύθυνσή σου εδώ.
Πού βρίσκεσαι;
Κάβα
Στην υγειά σου, με το ποτό και το κρασί που ζητά η διάθεση και η παρέα
Διάλεξε κατάστημα!
Νέα
καταστήματα μόλις μπήκαν στη λίστα μας!
Ποτά έχουμε; Μια κάβα μπορείς να γεμίσεις με τους λόγους για τους οποίους θες να πιεις λίγο αλκοόλ. Είσαι με φίλους, θέλεις να μείνεις μόνος σου εσύ κι ο πόνος σου, έχεις χαρά γιατί η τύχη σου χαμογέλασε, θες να χαλαρώσεις από μια έντονη μέρα, αλλά εν τέλει δεν υπάρχει κανένας λόγος να υπάρχει συγκεκριμένος λόγος, που θες ν΄απολαύσεις ένα ποτό! Αν και ο συγγραφέας Ernest Hemingway φαίνεται πως είχε βρει έναν ιδιαίτερο, αφού του αποδίδεται η φράση «πίνω για να κάνω τους άλλους πιο ενδιαφέροντες».

Πιάσε λοιπόν ένα κρασί, ετοίμασε ένα gin tonic, βάλε ένα ουίσκι, φτιάξε ένα κοκτέιλ και μην ξεχάσεις τη βότκα. Μην παραλείψεις τις μπύρες, αλλά και μερικά αποστάγματα βρε παιδί μου. Η παρέα στο τραπέζι θέλει λίγο τσιπουράκι ή ουζάκι.

Κι αν θες να το πας λίγο πιο γλυκά, θυμήσου την υπέροχη τεντούρα ή δοκίμασε κάποιο από τα εξαιρετικά γλυκά και ημίγλυκα κρασιά που υπάρχουν. Αν η στιγμή και η διάθεση το απαιτούν, επέλεξε ο οίνος να είναι αφρώδης. Η κατηγορία του κρασιού έχει πολλά για να διαλέξεις.

Το αλκοόλ με μέτρο δεν βλάπτει λένε ειδικοί, άσε που δεν θες καθόλου τη στιγμή που ξυπνάς με hangover.

Άραξε λοιπόν, δημιούργησε ατμόσφαιρα και απόλαυσε υπεύθυνα. Στην υγειά σου! Φρόντισε μόνο να έχεις ό,τι χρειάζεται. Πρώτα και κύρια τα ποτά. Κατά δεύτερον αναψυκτικά, για να προσθέσεις και φυσικά τα απαραίτητα συνοδευτικά. Δεν βγαίνει τελείως ξεροσφύρι.

Βέβαια στην πολύ πιθανή περίπτωση που σου λείψει κάτι ή η μνήμη σου άφησε κάτι εκτός λίστας, μην ανησυχείς. Αυτά δεν είναι προβλήματα και στον βαθμό που είναι, το delivery.gr είναι εδώ για σένα και έχει τη λύση. Δεν χρειάζεται να βγεις από το σπίτι. Όταν δεν πας εσύ στην κάβα, έρχεται η κάβα σε σένα. Όλοι το ξέρουν αυτό.

Κάνε το εξής απλό. Βάλε τη διεύθυνσή σου, πάτα το «Διάλεξε κατάστημα» κι αυτό που θες, έφτασε! Και να θυμάσαι! Με κάθε παραγγελία μαζεύεις πόντους και σίγουρα θα βγεις κερδισμένος.
Απολαύστε υπεύθυνα

Προϊόντα με αλκοόλ στο καλάθι σου; Η αγορά αυτή γίνεται με δική σου ευθύνη.

Εντάξει λοιπόν!
Απόλαυσε υπεύθυνα

Είσαι 18 χρόνων και άνω;
Η παρούσα κατηγορία αφορά σημείο προβολής και πώλησης καπνικών προϊόντων. Με την αποδοχή σου δηλώνεις υπεύθυνα ότι είσαι άνω των 18 χρονών.

Εντάξει λοιπόν!
Δεν είμαι.