Καριέρα στο Delivery.gr

Το Delivery.gr είναι ο κορυφαίος οδηγός delivery καταστημάτων που βρίσκονται στις γειτονιές μας.
Συνδέει τους χρήστες με τα κατά τόπους καταστήματα μέσω τηλεφωνικών υπηρεσιών αλλά και μέσω της δυνατότητας online παραγγελιών.
Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε στους καταναλωτές γρήγορους και εύχρηστους τρόπους για να διεκπεραιώνουν παραγγελίες delivery ή take away (παράδοση από το κατάστημα) από τα αγαπημένα τους εστιατόρια.

Αναζητούμε ταλαντούχους και καινοτόμους ανθρώπους να ενωθούν με την ομάδα μας, και να μας βοηθήσουν να βελτιώσουμε τον τρόπο που ο κόσμος ψωνίζει στις γειτονιές τους και online. Περιμένουμε να σας συναντήσουμε.


Θέσεις Εργασίας


Τμήμα Marketing

Πρακτική άσκηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Social Media)

Το Delivery.gr αναζητά ένα συνεργάτη για να διεκπεραιώσει την πρακτική του άσκηση πάνω στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης όπου θα δουλέψει στα γραφεία της εταιρίας στην Πάτρα (εντός Corallia Patras Innohub).

Ο συνεργάτης θα αναλάβει στο να βοηθήσει στην ανάπτυξη περιεχομένου στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης. Ο συνεργάτης θα δουλέψει από κοντά με όλα τα στελέχη της ομάδας marketing και σχεδιασμού. Ο ιδανικός συνεργάτης θα πρέπει να έχει δυνατό ενδιαφέρον για τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης.

Γενικές Προϋποθέσεις
  • Η θέση προσφέρεται στα πλαίσια πρακτικής άσκησης, δεν είναι θέση επί πληρωμή.
  • Άριστες επικοινωνιακές δεξιότητες και ικανότητες γραψίματος.
  • Άριστη γνώση Microsoft Office
  • Ικανότητα εργασίας σε παράλληλα περιβάλλοντα
  • Οργανωτικός, δημιουργικός, προσεχτικός στις λεπτομέρειες

Ανακοινώθηκε στις 02-09-13

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ

Τμήμα Πωλήσεων

Έρευνα για διεύρυνση αγοράς - Πρακτική άσκηση

Το Delivery.gr ένα συνεργάτη για να διεκπεραιώσει την πρακτική του άσκηση πάνω στην έρευνα και αναζήτηση καταστημάτων σε διάφορες πόλεις – περιοχές ανά την Ελλάδα, βοηθώντας την ομάδα πώλησης και μάρκετινγκ να αναπτύξουν πελατολόγιο. Ο συνεργάτης θα δουλέψει στα γραφεία της εταιρίας στην Πάτρα (εντός Corallia Patras Innohub).

Η κύρια ευθύνη του συνεργάτη θα είναι τηλεφωνικές κλήσεις στο υποψήφιο κατάστημα, για να λάβει όλα τα απαραίτητα δεδομένα για την προσέγγιση του. Τα δεδομένα θα καταχωρούνται σε κατάλληλη εφαρμογή CRM για την εύχρηστη και αποτελεσματική διαχείριση τους.

Γενικές Προϋποθέσεις
  • Η θέση προσφέρεται στα πλαίσια πρακτικής άσκησης, δεν είναι θέση επί πληρωμή
  • Άριστες επικοινωνιακές δεξιότητες
  • Άριστη γνώση Microsoft Office
  • Ικανότητα εργασίας σε παράλληλα περιβάλλοντα
  • Οργανωτικός, δημιουργικός, προσεκτικός στις λεπτομέρειες

Ανακοινώθηκε στις 03-09-13

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ