Κωδικός πρόσβασης
Συνδέσου στο προφίλ σου στο delivery.gr, βάζοντας εδώ τον προσωπικό σου κωδικό πρόσβασης.
Έτοιμο!
Ξέχασα τον κωδικό μου
Θέλω να συνδεθώ με τηλέφωνο
Επαναφορά κωδικού πρόσβασης
Πρόσθεσε το email σου εδώ ώστε να σου στείλουμε έναν σύνδεσμο για την επαναφορά του κωδικού σου.
Αποστολή
Διάλεξε ή πρόσθεσε τη διεύθυνσή σου
Προσθήκη διεύθυνσης
Διεύθυνση παράδοσης
Διευθύνσεις
Πρόσθεσε διεύθυνση
Προσθήκη διεύθυνσης
Πού θα φέρουμε την παραγγελία σου;
Πρόσθεσε την διεύθυνσή σου εδώ.
Πού βρίσκεσαι;
Burgers
Πόση νοστιμιά μπορεί να χωρέσει σε ένα burger;
Διάλεξε κατάστημα!
Νέα
καταστήματα μόλις μπήκαν στη λίστα μας!
Βurgers! Και του λιμανιού και του σαλονιού. Διάσημα, αγαπημένα και λαχταριστά. Είναι ένα καλό street food αλλά μπορεί να γίνουν και μια άκρως gourmet απόλαυση. Από το hot red και το total black, μέχρι αυτό με το παγωτό και το…καβούρι, υπάρχουν πολλοί δρόμοι νοστιμιάς, κλασικοί και μη, οι οποίοι διασχίζουν τον κόσμο όλο!

Μπορεί το burger να σου φέρνει κατευθείαν στο μυαλό την Αμερική αλλά η ιστορία του είναι άλλη και η καταγωγή του μακρινή. Τόσο μακρινή όσο δεν φαντάζεσαι, γιατί μη μου πεις πως η πρώτη που έκανες ήταν η Μογγολία του Τζέκινς Χαν. Φαίνεται πως οι ιππότες της Χρυσής Ορδής δεν είχαν πολύ χρόνο και τους βόλευε να τρώνε και να ιππεύουν ταυτόχρονα. Κι εσύ πολλές φορές δεν έχεις χρόνο, αλλά δεν χρειάζεται να λες αυτή τη δικαιολογία κάθε φορά που θες να φας ένα burger.

Κανονικά λέγεται χάμπουργκερ και σχετίζεται με το Αμβούργο γιατί το συναντάμε στο λιμάνι του στις αρχές του 19ου αιώνα. Κατά μια εκδοχή το έφτιαχναν με φέτες ψωμιού και μπιφτέκι χοιρινού ή με μπιφτέκι βοδινού, ανάμεσα σε Brotchen. Κατά μία άλλη, όταν Γερμανοί μετανάστες έφτασαν στην Αμερική σκέφτηκαν για πρακτικούς λόγους να βάλουν ανάμεσα σε ψωμί το Hamburg Steak, το μοσχαρίσιο μπιφτέκι που πωλούσαν σε καντίνες και έγινε πολύ δημοφιλές. Τι τα θες τι τα γυρεύεις; Πολλοί ερίζουν για την ιστορία του χάμπουργκερ.

Εσύ με τι μπιφτέκι το προτιμάς; To κλασικό burger τι σου λέει; Παραμένει ασυναγώνιστο δε νομίζεις; Αν πάλι είσαι των λίγο ή περισσότερο alternative επιλογών, μην σκας. «Χάραξε πορεία» για ζουμερά cheeseburgers, chicken, beef , hot spicy, ή vegetarian burgers και άλλες ψαγμένες γεύσεις που θες. Νο worries!

Τόσα μενού μπορείς να βρεις στο delivery.gr. Βάλε τη διεύθυνσή σου, πάτα το “Διάλεξε κατάστημα”, παράγγειλε αυτό που λαχταράς κι έφτασε! Και να θυμάσαι! Με κάθε παραγγελία μαζεύεις πόντους και σίγουρα θα βγεις κερδισμένος.
Απολαύστε υπεύθυνα

Προϊόντα με αλκοόλ στο καλάθι σου; Η αγορά αυτή γίνεται με δική σου ευθύνη.

Εντάξει λοιπόν!
Απόλαυσε υπεύθυνα

Είσαι 18 χρόνων και άνω;
Η παρούσα κατηγορία αφορά σημείο προβολής και πώλησης καπνικών προϊόντων. Με την αποδοχή σου δηλώνεις υπεύθυνα ότι είσαι άνω των 18 χρονών.

Εντάξει λοιπόν!
Δεν είμαι.