Κωδικός πρόσβασης
Συνδέσου στο προφίλ σου στο delivery.gr, βάζοντας εδώ τον προσωπικό σου κωδικό πρόσβασης.
Έτοιμο!
Ξέχασα τον κωδικό μου
Θέλω να συνδεθώ με τηλέφωνο
Επαναφορά κωδικού πρόσβασης
Πρόσθεσε το email σου εδώ ώστε να σου στείλουμε έναν σύνδεσμο για την επαναφορά του κωδικού σου.
Αποστολή
Διάλεξε ή πρόσθεσε τη διεύθυνσή σου
Προσθήκη διεύθυνσης
Διεύθυνση παράδοσης
Διευθύνσεις
Πρόσθεσε διεύθυνση
Προσθήκη διεύθυνσης
Πού θα φέρουμε την παραγγελία σου;
Πρόσθεσε την διεύθυνσή σου εδώ.
Πού βρίσκεσαι;
Ασιατική
Η ισορροπία των αντιθέσεων σε ένα ατέλειωτο γαστρονομικό ταξίδι
Διάλεξε κατάστημα!
Νέα
καταστήματα μόλις μπήκαν στη λίστα μας!
Ασιατική κουζίνα. Πολυποίκιλη, δημοφιλής και με πολλά περιθώρια εξερεύνησης! Δεν είναι μία και ενιαία και κατακτά όλο και περισσότερο τον δυτικό κόσμο. Ανοίγει την πόρτα σε όλα τα στιλ και τις διατροφικές συνήθειες των ανθρώπων της Ασίας, με τις διαφορετικές επιρροές και την κουλτούρα που διέπει κάθε μία από τις περιοχές της.

Προσφέρει πολλές γευστικές παραλλαγές και αρωματικά πιάτα, με τις συνταγές να διαφοροποιούνται ανάμεσα στις τρεις κατηγορίες, στις οποίες χωρίζεται η ασιατική κουζίνα.

Έχουμε τη βορειοανατολική (Ιαπωνία, Κίνα, Κορέα), τη νοτιοανατολική (Βιετνάμ, Καμπότζη) και τη νοτιοδυτική (Ινδία).

Ρύζι, κοτόπουλο, noodles, σάλτσες γλυκές, καυτερές ή όξινες, μπαχαρικά, θαλασσινά, λαχανικά, ελαφριές ή πιο έντονες γεύσεις, μαγειρεμένες στο τηγάνι ή τον ατμό, συνθέτουν μια γαστρονομική παλέτα, που δεν σε αφήνει ασυγκίνητο.

Η εξισορρόπηση ανάμεσα στους συνδυασμούς των υλικών και των αντίθετων κατά τα άλλα γεύσεων, είναι βασικός στόχος. Αυτό έχει κάτι από τη φιλοσοφική διάσταση του Yin και Υang και από την πεποίθηση της παραδοσιακής κινεζικής ιατρικής, ότι η αρμονία των γεύσεων, ωφελεί και προάγει την υγεία και δεν ευχαριστεί απλά τον ουρανίσκο.

Τα υλικά της ασιατικής κουζίνας είναι πάντα φρέσκα και μαγειρεύονται γρήγορα, για να μη χάνουν τίποτα από τη φρεσκάδα τους.

Και για να βάλουμε και ένα ακόμα ιδιαίτερο αλλά και εξωτικό στοιχείο στην κουβέντα μας, ας πιάσουμε Ταϊλάνδη μεριά και μια άλλη διάσημη της ασιατικής κουζίνας.

Η ταϊλανδέζικη κουζίνα χαρακτηρίζεται από το άρωμα των φρέσκων μυρωδικών, των λαχανικών και των φρούτων. Εκλεπτυσμένη μαγειρική και πολύχρωμα υλικά που ανακατεύονται, δημιουργούν αξέχαστες γαστρονομικές εμπειρίες.

Massaman cury, Phat Thai, Tom Yam Goong, Som Tam είναι μερικά από τα πιο γνωστά πιάτα της ταϊλανδέζικης κουζίνας.

Τι τραβάει η όρεξή σου τώρα; Βάλε τη διεύθυνσή σου, πάτα το «Διάλεξε κατάστημα» κι αυτό που λαχταράς έφτασε! Και να θυμάσαι! Με κάθε παραγγελία μαζεύεις πόντους και σίγουρα θα βγεις κερδισμένος.
Απολαύστε υπεύθυνα

Προϊόντα με αλκοόλ στο καλάθι σου; Η αγορά αυτή γίνεται με δική σου ευθύνη.

Εντάξει λοιπόν!
Απόλαυσε υπεύθυνα

Είσαι 18 χρόνων και άνω;
Η παρούσα κατηγορία αφορά σημείο προβολής και πώλησης καπνικών προϊόντων. Με την αποδοχή σου δηλώνεις υπεύθυνα ότι είσαι άνω των 18 χρονών.

Εντάξει λοιπόν!
Δεν είμαι.